Владата во вторник ќе се задолжи за речиси 24 милиони евра - А1он
Почетна Економија Владата во вторник ќе се задолжи за речиси 24 милиони евра
Економија

Владата во вторник ќе се задолжи за речиси 24 милиони евра

21/01/2018 - 18:46 236 прегледи
Владата во вторник ќе се задолжи за речиси 24 милиони евра