Околу 90 илјади Грци на протестот за името Македонија, запалено македонското државно знаме - А1он
Почетна Актуелно Околу 90 илјади Грци на протестот за името Македонија, запалено македонското државно знаме
Актуелно

Околу 90 илјади Грци на протестот за името Македонија, запалено македонското државно знаме

21/01/2018 - 18:40 3,255 прегледи
Околу 90 илјади Грци на протестот за името Македонија, запалено македонското државно знаме