Ципрас: Нашите соседи се признати како Република Македонија, не е неразумно „Македонија“ да биде вклучено во новото име - А1он
Почетна Актуелно Ципрас: Нашите соседи се признати како Република Македонија, не е неразумно „Македонија“ да биде вклучено во новото име
Актуелно

Ципрас: Нашите соседи се признати како Република Македонија, не е неразумно „Македонија“ да биде вклучено во новото име

21/01/2018 - 17:20 3,594 прегледи
Ципрас: Нашите соседи се признати како Република Македонија, не е неразумно „Македонија“ да биде вклучено во новото име