(ВИДЕО) Настовски: Се надеваме дека во мир ќе ја завршиме работата, а ако не биде мир, ќе биде војна - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Настовски: Се надеваме дека во мир ќе ја завршиме работата, а ако не биде мир, ќе биде војна
Актуелно

(ВИДЕО) Настовски: Се надеваме дека во мир ќе ја завршиме работата, а ако не биде мир, ќе биде војна

21/01/2018 - 17:16 3,081 прегледи
(ВИДЕО) Настовски: Се надеваме дека во мир ќе ја завршиме работата, а ако не биде мир, ќе биде војна