(ВИДЕО) Стојаноска: Наместо да го намалат непродуктивното трошење, СДСМ го зголемува - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Стојаноска: Наместо да го намалат непродуктивното трошење, СДСМ го зголемува
Економија

(ВИДЕО) Стојаноска: Наместо да го намалат непродуктивното трошење, СДСМ го зголемува

21/01/2018 - 15:07 132 прегледи