Доаѓа живот: Ќе се плаќа данок и за 1000 евра плата, нека има за патни трошоци на функционерите - А1он
Почетна Актуелно Доаѓа живот: Ќе се плаќа данок и за 1000 евра плата, нека има за патни трошоци на функционерите
Актуелно

Доаѓа живот: Ќе се плаќа данок и за 1000 евра плата, нека има за патни трошоци на функционерите

21/01/2018 - 11:56 9,171 прегледи
Доаѓа живот: Ќе се плаќа данок и за 1000 евра плата, нека има за патни трошоци на функционерите