(ВИДЕО) Алексовска: СДСМ ќе ги оданочува сите физички лица кои имаат годишни приходи од 1 милион денари - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Алексовска: СДСМ ќе ги оданочува сите физички лица кои имаат годишни приходи од 1 милион денари
Актуелно

(ВИДЕО) Алексовска: СДСМ ќе ги оданочува сите физички лица кои имаат годишни приходи од 1 милион денари

20/01/2018 - 16:50 3,531 прегледи