Захариева: Реално е Македонија уште оваа година да добие покана за преговорите за членство во ЕУ - А1он
Почетна Актуелно Захариева: Реално е Македонија уште оваа година да добие покана за преговорите за членство во ЕУ
Актуелно

Захариева: Реално е Македонија уште оваа година да добие покана за преговорите за членство во ЕУ

20/01/2018 - 14:58 380 прегледи
Захариева: Реално е Македонија уште оваа година да добие покана за преговорите за членство во ЕУ