„Зелена Недела“ во Берлин - Со унапредување на глобалното сточарско производство до решавње на проблемот со глад и сиромаштија - А1он
Почетна Економија „Зелена Недела“ во Берлин – Со унапредување на глобалното сточарско производство до решавње на проблемот со глад и сиромаштија
Економија

„Зелена Недела“ во Берлин – Со унапредување на глобалното сточарско производство до решавње на проблемот со глад и сиромаштија

20/01/2018 - 14:22 71 прегледи
„Зелена Недела“ во Берлин – Со унапредување на глобалното сточарско производство до решавње на проблемот со глад и сиромаштија