Новите модели „Волво В40“ ќе имаат и електрична верзија - А1он
Почетна СпортАвтомобилизам Новите модели „Волво В40“ ќе имаат и електрична верзија
Автомобилизам

Новите модели „Волво В40“ ќе имаат и електрична верзија

27/01/2018 - 22:45 91 прегледи
Новите модели „Волво В40“ ќе имаат и електрична верзија