(ВИДЕО) Избегната трагедија: Aвион со 162 патници за малку ќе завршеше во море - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Избегната трагедија: Aвион со 162 патници за малку ќе завршеше во море
Актуелно

(ВИДЕО) Избегната трагедија: Aвион со 162 патници за малку ќе завршеше во море

14/01/2018 - 14:03 6,900 прегледи
(ВИДЕО) Избегната трагедија: Aвион со 162 патници за малку ќе завршеше во море