ЕК бара Словенија и Унгарија да не го блокираат приемот на Хрватска во ОЕЦД - А1он Advertisement
Почетна Регион ЕК бара Словенија и Унгарија да не го блокираат приемот на Хрватска во ОЕЦД
Регион

ЕК бара Словенија и Унгарија да не го блокираат приемот на Хрватска во ОЕЦД

14/01/2018 - 11:20 143 прегледи
ЕК бара Словенија и Унгарија да не го блокираат приемот на Хрватска во ОЕЦД