(ВИДЕО) Обама: Социјалните мрежи ја поларизираат политиката - А1он Advertisement
Почетна Свет (ВИДЕО) Обама: Социјалните мрежи ја поларизираат политиката
Свет

(ВИДЕО) Обама: Социјалните мрежи ја поларизираат политиката

14/01/2018 - 10:37 71 прегледи
(ВИДЕО) Обама: Социјалните мрежи ја поларизираат политиката