Бугарскиот амбасадор во Македонија ќе ги претстави приоритетите на претседателството со ЕУ - А1он Advertisement
Почетна Актуелно Бугарскиот амбасадор во Македонија ќе ги претстави приоритетите на претседателството со ЕУ
Актуелно

Бугарскиот амбасадор во Македонија ќе ги претстави приоритетите на претседателството со ЕУ

14/01/2018 - 10:31 373 прегледи
Бугарскиот амбасадор во Македонија ќе ги претстави приоритетите на претседателството со ЕУ