Висината на снежната покривка во Маврово изнесува 5 сантиметри - А1он Advertisement
Почетна Македонија Висината на снежната покривка во Маврово изнесува 5 сантиметри
Македонија

Висината на снежната покривка во Маврово изнесува 5 сантиметри

14/01/2018 - 09:37 200 прегледи
Висината на снежната покривка во Маврово изнесува 5 сантиметри