Снег на патиштата кај Крива Паланка, Плетвар и Делчево - А1он
Почетна Македонија Снег на патиштата кај Крива Паланка, Плетвар и Делчево
Македонија

Снег на патиштата кај Крива Паланка, Плетвар и Делчево

14/01/2018 - 09:02 412 прегледи
Снег на патиштата кај Крива Паланка, Плетвар и Делчево