Трамп: Го реков тоа што многумина го мислат, а не смеат да го кажат - А1он
Почетна Свет Трамп: Го реков тоа што многумина го мислат, а не смеат да го кажат
Свет

Трамп: Го реков тоа што многумина го мислат, а не смеат да го кажат

13/01/2018 - 19:11 1,089 прегледи
Трамп: Го реков тоа што многумина го мислат, а не смеат да го кажат