Анкета: Американците не сакаат Опра да биде претседател на САД - А1он
Почетна Свет Анкета: Американците не сакаат Опра да биде претседател на САД
Свет

Анкета: Американците не сакаат Опра да биде претседател на САД

13/01/2018 - 10:47 274 прегледи
Анкета: Американците не сакаат Опра да биде претседател на САД