Косово ќе потроши 3 милиони долари за лобирање во САД - А1он
Почетна Регион Косово ќе потроши 3 милиони долари за лобирање во САД
Регион

Косово ќе потроши 3 милиони долари за лобирање во САД

12/01/2018 - 20:50 138 прегледи
Косово ќе потроши 3 милиони долари за лобирање во САД