Нормализиран сообраќајот на патот Куманово-Липково - А1он
Почетна Македонија Нормализиран сообраќајот на патот Куманово-Липково
Македонија

Нормализиран сообраќајот на патот Куманово-Липково

12/01/2018 - 19:08 302 прегледи
Нормализиран сообраќајот на патот Куманово-Липково