Поради сообраќајка во прекин сообраќајот на патот Куманово-Липково - А1он
Почетна Македонија Поради сообраќајка во прекин сообраќајот на патот Куманово-Липково
Македонија

Поради сообраќајка во прекин сообраќајот на патот Куманово-Липково

12/01/2018 - 17:56 210 прегледи
Поради сообраќајка во прекин сообраќајот на патот Куманово-Липково