НБРМ демантира инволвираност во начинот на формирање на цените за наплата на патарините - А1он
Почетна Македонија НБРМ демантира инволвираност во начинот на формирање на цените за наплата на патарините
Македонија

НБРМ демантира инволвираност во начинот на формирање на цените за наплата на патарините

12/01/2018 - 17:16 753 прегледи
НБРМ демантира инволвираност во начинот на формирање на цените за наплата на патарините