Одборот на СПД одобри учество во нова широка коалиција со Меркел - А1он
Почетна Свет Одборот на СПД одобри учество во нова широка коалиција со Меркел
Свет

Одборот на СПД одобри учество во нова широка коалиција со Меркел

12/01/2018 - 17:11 131 прегледи
Одборот на СПД одобри учество во нова широка коалиција со Меркел