Јилдирим: Нападите во провинцијата Идлиб ќе предизвикаат нов миграциски бран - А1он
Почетна Регион Јилдирим: Нападите во провинцијата Идлиб ќе предизвикаат нов миграциски бран
Регион

Јилдирим: Нападите во провинцијата Идлиб ќе предизвикаат нов миграциски бран

12/01/2018 - 17:04 89 прегледи
Јилдирим: Нападите во провинцијата Идлиб ќе предизвикаат нов миграциски бран