Руско-српскиот хуманитарен центар во Ниш нема да добие дипломатски статус - А1он
Почетна Регион Руско-српскиот хуманитарен центар во Ниш нема да добие дипломатски статус
Регион

Руско-српскиот хуманитарен центар во Ниш нема да добие дипломатски статус

12/01/2018 - 16:43 147 прегледи
Руско-српскиот хуманитарен центар во Ниш нема да добие дипломатски статус