Шекеринска: Сите податоци за хеликоптерската несреќа кај Блаци ќе бидат предадени на новиот јавен обвинител - А1он
Почетна Македонија Шекеринска: Сите податоци за хеликоптерската несреќа кај Блаци ќе бидат предадени на новиот јавен обвинител
Македонија

Шекеринска: Сите податоци за хеликоптерската несреќа кај Блаци ќе бидат предадени на новиот јавен обвинител

12/01/2018 - 16:27 291 прегледи
Шекеринска: Сите податоци за хеликоптерската несреќа кај Блаци ќе бидат предадени на новиот јавен обвинител