СДСМ: Со Законот за употреба на јазиците се унапредува употребата на сите јазици на немнозинските заедници - А1он
Почетна Македонија СДСМ: Со Законот за употреба на јазиците се унапредува употребата на сите јазици на немнозинските заедници
Македонија

СДСМ: Со Законот за употреба на јазиците се унапредува употребата на сите јазици на немнозинските заедници

12/01/2018 - 16:08 371 прегледи
СДСМ: Со Законот за употреба на јазиците се унапредува употребата на сите јазици на немнозинските заедници