Се подготвува нов начин за наплата на патарина на ниво на цела ЕУ - А1он
Почетна Свет Се подготвува нов начин за наплата на патарина на ниво на цела ЕУ
Свет

Се подготвува нов начин за наплата на патарина на ниво на цела ЕУ

12/01/2018 - 14:10 505 прегледи
Се подготвува нов начин за наплата на патарина на ниво на цела ЕУ