(ВИДЕО) Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето
Македонија

(ВИДЕО) Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

12/01/2018 - 14:06 241 прегледи
(ВИДЕО) Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето