Карзаи: Европа да го врати мирот во Авганистан, за да можат бегалците да се вратат - А1он
Почетна Свет Карзаи: Европа да го врати мирот во Авганистан, за да можат бегалците да се вратат
Свет

Карзаи: Европа да го врати мирот во Авганистан, за да можат бегалците да се вратат

12/01/2018 - 12:20 92 прегледи
Карзаи: Европа да го врати мирот во Авганистан, за да можат бегалците да се вратат