EЛЕМ планира да потроши 40 илјади евра за привремени вработувања во РЕК Битола - А1он
Почетна Економија EЛЕМ планира да потроши 40 илјади евра за привремени вработувања во РЕК Битола
Економија

EЛЕМ планира да потроши 40 илјади евра за привремени вработувања во РЕК Битола

12/01/2018 - 12:09 307 прегледи
EЛЕМ планира да потроши 40 илјади евра за привремени вработувања во РЕК Битола