Во Куманово 95 лица со попреченост ќе користат повластено паркирање - А1он
Почетна Македонија Во Куманово 95 лица со попреченост ќе користат повластено паркирање
Македонија

Во Куманово 95 лица со попреченост ќе користат повластено паркирање

12/01/2018 - 11:51 55 прегледи
Во Куманово 95 лица со попреченост ќе користат повластено паркирање