Постигнат договор во Берлин, почнуваат официјални преговори за влада - А1он
Почетна Свет Постигнат договор во Берлин, почнуваат официјални преговори за влада
Свет

Постигнат договор во Берлин, почнуваат официјални преговори за влада

12/01/2018 - 10:59 273 прегледи
Постигнат договор во Берлин, почнуваат официјални преговори за влада