Скопје и Атина очекуваат предлог од Нимиц на 17 јануари - А1он
Почетна Македонија Скопје и Атина очекуваат предлог од Нимиц на 17 јануари
Македонија

Скопје и Атина очекуваат предлог од Нимиц на 17 јануари

12/01/2018 - 10:31 55 прегледи
Скопје и Атина очекуваат предлог од Нимиц на 17 јануари