Слаб земјотрес во дојранскиот регион - А1он
Почетна Македонија Слаб земјотрес во дојранскиот регион
Македонија

Слаб земјотрес во дојранскиот регион

11/01/2018 - 21:47 252 прегледи
Слаб земјотрес во дојранскиот регион