Министерство за култура: МРТВ нè игнорира, Законот за субвениции треба да се укине - А1он Advertisement
Почетна Култура Министерство за култура: МРТВ нè игнорира, Законот за субвениции треба да се укине
Култура

Министерство за култура: МРТВ нè игнорира, Законот за субвениции треба да се укине

11/01/2018 - 15:57 172 прегледи
Министерство за култура: МРТВ нè игнорира, Законот за субвениции треба да се укине