(ВИДЕО) Груби: Со Законот за јазиците ќе добие Македонија, а ќе се релаксираат меѓуетничките односи - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Груби: Со Законот за јазиците ќе добие Македонија, а ќе се релаксираат меѓуетничките односи
Актуелно

(ВИДЕО) Груби: Со Законот за јазиците ќе добие Македонија, а ќе се релаксираат меѓуетничките односи

11/01/2018 - 13:27 1,496 прегледи
(ВИДЕО) Груби: Со Законот за јазиците ќе добие Македонија, а ќе се релаксираат меѓуетничките односи