Продолжува реконструкцијата на велосипедските патеки во Скопје - А1он
Почетна Македонија Продолжува реконструкцијата на велосипедските патеки во Скопје
Македонија

Продолжува реконструкцијата на велосипедските патеки во Скопје

11/01/2018 - 13:17 123 прегледи
Продолжува реконструкцијата на велосипедските патеки во Скопје