Вела: Околу 400.000 лица во Европа годишно умираат поради загадување на воздухот - А1он
Почетна Регион Вела: Околу 400.000 лица во Европа годишно умираат поради загадување на воздухот
Регион

Вела: Околу 400.000 лица во Европа годишно умираат поради загадување на воздухот

10/01/2018 - 13:21 39 прегледи
Вела: Околу 400.000 лица во Европа годишно умираат поради загадување на воздухот