Новата година на Копакабана ќе ја дочекаат околу 3 милиони луѓе - А1он
Почетна МагазинПатувања Новата година на Копакабана ќе ја дочекаат околу 3 милиони луѓе
Патувања

Новата година на Копакабана ќе ја дочекаат околу 3 милиони луѓе

28/12/2017 - 19:15 79 прегледи
Новата година на Копакабана ќе ја дочекаат околу 3 милиони луѓе