ВИДЕО: Владата го презентираше усвоениот План за економски раст кој ќе ја раздвижи економската инвестициска активност - А1он
Почетна Економија ВИДЕО: Владата го презентираше усвоениот План за економски раст кој ќе ја раздвижи економската инвестициска активност
Економија

ВИДЕО: Владата го презентираше усвоениот План за економски раст кој ќе ја раздвижи економската инвестициска активност

27/12/2017 - 17:46 289 прегледи