Изложбата „Животното дело на Тоше“ од денес отворена во спомен-куќата на Мајка Тереза - А1он Advertisement
Почетна Култура Изложбата „Животното дело на Тоше“ од денес отворена во спомен-куќата на Мајка Тереза
Култура

Изложбата „Животното дело на Тоше“ од денес отворена во спомен-куќата на Мајка Тереза

18/12/2017 - 16:37 88 прегледи
Изложбата „Животното дело на Тоше“ од денес отворена во спомен-куќата на Мајка Тереза