Заев-Сијарто: Унгарија ги поддржува интеграциите на Македонија во ЕУ и НАТО, а ќе се унапредува економската соработка - А1он
Почетна Македонија Заев-Сијарто: Унгарија ги поддржува интеграциите на Македонија во ЕУ и НАТО, а ќе се унапредува економската соработка
Македонија

Заев-Сијарто: Унгарија ги поддржува интеграциите на Македонија во ЕУ и НАТО, а ќе се унапредува економската соработка

18/12/2017 - 15:36 35 прегледи
Заев-Сијарто: Унгарија ги поддржува интеграциите на Македонија во ЕУ и НАТО, а ќе се унапредува економската соработка