Советниците од ВМРО-ДПМНЕ ја напуштија седницата во општина Центар - А1он Advertisement
Почетна Актуелно Советниците од ВМРО-ДПМНЕ ја напуштија седницата во општина Центар
Актуелно

Советниците од ВМРО-ДПМНЕ ја напуштија седницата во општина Центар

18/12/2017 - 15:16 1,318 прегледи
Советниците од ВМРО-ДПМНЕ ја напуштија седницата во општина Центар