Во Франција пристигна првата група африкански бегалци од програмата за населување на најранливите лица - А1он
Почетна Свет Во Франција пристигна првата група африкански бегалци од програмата за населување на најранливите лица
Свет

Во Франција пристигна првата група африкански бегалци од програмата за населување на најранливите лица

18/12/2017 - 14:45 32 прегледи
Во Франција пристигна првата група африкански бегалци од програмата за населување на најранливите лица