Богов: 2017 е една од најслабите години од аспект на економскиот раст - А1он Advertisement
Почетна Економија Богов: 2017 е една од најслабите години од аспект на економскиот раст
Економија

Богов: 2017 е една од најслабите години од аспект на економскиот раст

18/12/2017 - 13:08 135 прегледи
Богов: 2017 е една од најслабите години од аспект на економскиот раст