Манчевски: МИОА презема активности за подобрување на политиките за отворено податоци на јавните институции - А1он Advertisement
Почетна Македонија Манчевски: МИОА презема активности за подобрување на политиките за отворено податоци на јавните институции
Македонија

Манчевски: МИОА презема активности за подобрување на политиките за отворено податоци на јавните институции

18/12/2017 - 13:02 57 прегледи
Манчевски: МИОА презема активности за подобрување на политиките за отворено податоци на јавните институции