Отворена новата пречистителна станица за третман на отпадни води во Струмица - А1он
Почетна Македонија Отворена новата пречистителна станица за третман на отпадни води во Струмица
Македонија

Отворена новата пречистителна станица за третман на отпадни води во Струмица

18/12/2017 - 12:43 1,036 прегледи
Отворена новата пречистителна станица за третман на отпадни води во Струмица