Горбачов добил гаранции дека НАТО нема да се шири на исток доколку се обедини Германија - А1он Advertisement
Почетна Свет Горбачов добил гаранции дека НАТО нема да се шири на исток доколку се обедини Германија
Свет

Горбачов добил гаранции дека НАТО нема да се шири на исток доколку се обедини Германија

18/12/2017 - 12:23 767 прегледи
Горбачов добил гаранции дека НАТО нема да се шири на исток доколку се обедини Германија