Откажани 170 летови од аеродромот во Франкфурт поради снежно невреме - А1он Advertisement
Почетна Свет Откажани 170 летови од аеродромот во Франкфурт поради снежно невреме
Свет

Откажани 170 летови од аеродромот во Франкфурт поради снежно невреме

18/12/2017 - 11:03 292 прегледи
Откажани 170 летови од аеродромот во Франкфурт поради снежно невреме